Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Plyšový Pokémon Pikachu interaktívny so zvukom a pohybmi

59,00 €

Žlto farebný Pokémon počúva na meno Pikachu, a svoja sila sa skrýva vo svojich elektrických útokoch. 

Množstvo
Vypredané

Plyšový Pokémon Pikachu so zvukom 30 cm

Najznámejšiu bytosť z rozprávky Pokémon si môžeš teraz zaobstarať, ktorý bol a j pre Asha prvým Pokemonom v rozprávke! Žltý farebný Pokémon je interaktívný a svoju silu sa skrýva vo svojich elektrických útokoch. Vo zvláštnom Pokemone sa skrýva obrovská energia, a to už predviedol v nespočetných Pokemon vojnách, alebo počas objavovania Raketových skupín. Zaobstaraj si Pikachu figúru, aby si ju mohol zobrať aj Ty so sebou počas hier. 

Pripravte sa na elektrizujúci zážitok s Pokémonmi s Electric Charge Pikachu! Tento neuveriteľný plyšák 28 cm je dokonalým zážitkom z tréningu Pikachu so svetlami, zvukmi a úžasnými pohybovými funkciami! Tento plyš Pikachu s viac ako 20 autentickými zvukmi a viac ako 30 jedinečnými reakciami oživuje ikonickú postavu ako nikdy predtým.

Fanúšikovia Pokémonov všetkých vekových kategórií si užijú túlenie vedľa supermäkkého materiálu tohto plyšu. Pohladkajte alebo potierajte Pikachuovu hlavu, aby ste sa spojili s Pikachuom, alebo tlačte na Pikachuovo brucho, aby ste zažili konverzačné reakcie. Stlačenie a podržanie Pikachuovej hlavy spôsobí, že Pikachu pripraví útok. Čím dlhšie vydržíte, tým silnejší bude Pikachuov útok! Uvoľnite Pikachuovu hlavu a sledujte, ako Pikachu reaguje zvukmi, pohybmi a svetelnými prvkami v lícach a chvoste!

Vlastnosti

Svetlá, zvuky a pohyb obnovujú Pikachuove reakcie a útoky!

20+ autentických zvukov Pikachu!

30+ jedinečných reakcií!

Odporúčané pre deti od 3 rokov


Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: