Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Lego 41420 Friends Adventný kalendár

29,99 €

Otvor každý deň Adventný kalendár LEGO Friends a postáv si novú ozdobu, ktorá sa skvele hodí k tebe domov alebo na vianočný stromček.

Množstvo
skladom

Lego Friends Adventný kalendár 2020

S týmto adventným kalendárom LEGO ťa čaká každý deň zostávajúci do Vianoc dobrodružné tvorenia vianočného príbehu. 

Za 24 dvierkami sú štýlové zostaviteľné darčeky charakteristické pre mestečko Heartlake. Či si ich vystavíš v izbe, alebo zavesíš na stuhe na stromček, všade vyčaria sviatočnú atmosféru. Otvor každý deň Adventný kalendár LEGO Friends a postáv si novú ozdobu.

Odpočítavajte dni do Vianoc ešte radostnejšie so súpravou adventného kalendáru (41420) zo série LEGO® Friends. Za každým okienkom sa ukrýva nový stavebný darček pre deti. Každý model je zároveň skvelou dekoráciou, prípadne môžete modely skombinovať vo svojich hrách. 

Adventný kalendár pre deti obsahuje LEGO® Friends figúrky Emy, pani Klausovej a 2 elfov, ako aj zostaviteľného tučniaka a množstvo ďalších vianočných prekvapení. Niektoré modely sú navyše vybavené zábavnými dynamickými funkciami.

Nielenže môžu deti modely použiť ako dekoráciu, ale môžu si s nimi dokonca vymyslieť zábavné a tvorivé príbehy s rôznymi témami (LEGO® Friends Emina izbička, Santova dielňa alebo zimná krajinka).

Táto 236-dielna súprava je skvelým predvianočným darčekom pre deti, ktoré od svojho adventného kalendára očakávajú viac ako len pominuteľnú chvíľku radosti. Jednoduchý model, ktorý hravo dokážu samy postaviť i deti vo veku nad 6 rokov.

Táto stavebnica je súčasťou sveta LEGO® Friends, ktorý je plný každodenných hrdinov a vzrušujúcich reálnych scenárov.

Odporúčaný vek: vhodné pre všetky dievčatá od 6 do 12 rokov

3 položky

Tabuľka dát

Téma
Lego postavičky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: