Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Scooli Školská taška Cars - 5 dielny set

139,99 €

Coolový 5 dielny set do školy Cars 3. Toto je tá najlepšia taška pre každého chlapca! Vďaka anatomickému polstrovaniu sa aktovka prispôsobí rôznym tvarom a veľkostiam chrbta. 

Množstvo
Vypredané

Scooli Školská taška Cars  - 5 dielny set

Coolový 5 dielny set do školy Cars . Toto je tá najlepšia taška pre každého chlapca! Školský batoh 5- dielny set. Anatomický školský batoh je ergonomický tvarovaný odľahčený batoh /1,1 kg/, ktorý zaisťuje správne usadenie batohu na chrbte. Vďaka anatomickému polstrovaniu sa aktovka prispôsobí rôznym tvarom a veľkostiam chrbta. Popruhy sú tak konštruované, že rozdeľujú hmotnosť medzi ramená a chrbát. Naviac sa dajú ľahko nastaviť a prispôsobiť často rýchlemu rastu detí. 
- Ultra ľahká školská taška (hmotnosť: 1,08kg)
- Objem: 18 l
- Ergonomicky tvarovaná, priedušná
5- dielny set:
- školský ruksak
- peračník (plne vybavený 18 ks )
- puzdro na perá a každodenné školské drobnosti
- vrecko na športové potreby/prezuvky
- peňaženka

Materiál: vodeoodolný, antibakterialní materiál a neobsahuje žiadné škodlivé farbiva. Batoh je vybavený UV ochranou proti vyblednutiu. Aktovka je velmi kvalitne vyrobená pre maximalnú odolnosť.

Ergonomická a stabilná
Samostatne navrhnuté, veľmi ergonomicky tvarované a priedušné chrbtové polstrovanie s oporným polstrovaním špeciálne pre bedrovú oblasť pomôže vyhnúť sa prepadnutému kríži. Vďaka rámu z umelej hmoty aj nárazuvzdornému dnu aktovka dobre drží, aj keď nie je na chrbte. 

Ľahká a priestranná
Vďaka ca. 1080 g je to mušia váha Aj napriek tomu je v nej veľa miesta s objemom ca. 18 litrov A do ešte vyšších a hlbších postranných vreciek sa niečo zmestí! 

Bezpečná
Reflexné prvky na stranách veka, postranných vreckách, popruhoch (v novom tvare), na zámku a prednom vrecku znamenajú dobrú viditeľnosť v cestnej premávke. Navyše zodpovedajú všetky aktovky norme DIN 58124. 

Praktická:
Zámok má klikací mechanizmus so zaoblenými úchytmi a pozdĺžnymi drážkami, takže sa deťom ľahko otvára a zatvára. 

Stabilná
Batoh z vodeodolnou úpravou a robustným dnom s nôžkami znamenajú stabilitu. 

Bezpečná
Reflexné prvky na postranných vreckách, ramenný popruhoch, prednom vrecku a pozdĺž stehu prináša bezpečnosť do cestnej premávky. 

S dlhou životnosťou a bez Azo
Všetky špeciálne materiály, ktoré robia náš batoh tak stabilný, sú samozrejme bez obsahu Azo farbív. 

Vodeodpudivý materiál
Povrchová úprava a sťahovanie na postranných vreckách a prednom vrecku zaistí vodotesnosť. 

Cool
So skvelými efekty na veku alebo prednom vrecku (UV potlač, 2D potlač atď.) A vhodný prívesok ku každému dizajnu upútajú pozornosť.
Rozmery: 22 x 38 x 40 cm

Odporúčaný vek: 6 až 10 rokov

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: