Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -4,00 €

Baby Born Interaktívny chlapec s doplnkami

55,99 € Zľava 4,00 €
59,99 €

BABY born chlapček je taaak pekný! Hneď ako sa narodil, stal sa miláčikom všetkých okolo.

Množstvo
Vypredané

Baby Born Interaktívny chlapec s doplnkami 43 cm

Túto bábiku s mäkkým telíčkom a ohybnými končatinami malé dievčatká ľahko oblečú aj popestujú. Vďaka jej deviatim realistickým funkciám sa z nich stanú dokonalé mamičky. Bábiku môžu nakŕmiť, prebaliť a vykúpať. Keď je smutná, rozplače sa, keď je unavená, stačí ju položiť na chrbát a zaspí. Hračka pritom nevyžaduje žiadne batérie. Vo výbave malé mamičky nájdu základné oblečenie aj potreby na kŕmenie a prebaľovanie. Hra na životné úlohy podporuje detskú predstavivosť, empatiu a zodpovednosť.

BABY born chlapček je taaak pekný! Hneď ako sa narodil, stal sa miláčikom všetkých okolo.

Má deväť funkcií, ku ktorým nie sú potrebné batérie a vďaka ktorým je hra na mamičku ešte viac zábavná a realistická. Vie piť vodu z fľaše a jesť jeho špeciálnu kašičku. A pretože čo sa dostane dovnútra, musí tiež von, vie čúrať a kakať.

BABY born má ohybné kĺby na rukách a na nohách a vie otáčať hlavou. Je úplný blázon do kúpanie. Čas od času roní ozajstné slzy, napríklad keď je po dlhom dni veľa unavený. Ale keď mu dáš cumlík, rýchlo zavrie oči a pokojne zaspí.

Súčasťou základného setu oblečenie je modré Bodýčko a čiapočka.

• Interaktívne BABY born ® chlapček

• Má 9 životných funkcií

• Rozmanitá "hra na" s bábikou BABY born ® povzbudzuje predstavivosť a bolo preukázané, že podporuje vývoj sociálnych zručností a hodnôt ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia

• Funguje bez batérií

• Súčasťou balenia je mnoho doplnkov: Bodýčko, čiapočka, tanierik s lyžičkou, porcie kašičky, fľaštička, nočník, plienka, cumlík so sponkou, rodný list, náramok priateľstva pre bábiku aj malú mamičku

Veľkosť bábiky 43 cm.

Určené pre deti od 3 rokov

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: