Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Baby Born interaktívna bábika Soft Touch Ballerina Girl 43 cm

59,99 €

Huiii šmýkačka, šmýkačka, šmýkačka a teraz točenie! BABY born zaspala v autosedačke cestou na klzisko a sníva o krasokorčuľovaní. Už má na sebe ten správny outfit. 

Množstvo
skladom

Baby Born bábika 43 cm

Huiii šmýkačka, šmýkačka, šmýkačka a teraz točenie! BABY born zaspala v autosedačke cestou na klzisko a sníva o krasokorčuľovaní. Už má na sebe ten správny outfit. Cez trikot s tylovými rukávmi má ľadovomodrú tutu. Hlavu zdobí diadém. A samozrejme má so sebou aj korčule. Korčuľovanie, spanie, kúpanie a jedenie sú obľúbené aktivity dievčat.

Rada pije vodu z fľašky a potom ciká do plienky alebo nočníka a plače skutočné slzy bábiky. Okrem vody je v ponuke kaša BABY born. Potom dokonca robí svoj veľký biznis. Jej ruky, nohy a hlava sú super polohovateľné, vďaka čomu je obliekanie a vyzliekanie tanečného oblečenia hračkou. Po krasokorčuliarskom tréningu vás čaká dlhý spánok. Ak položíte dievča na chrbát, automaticky zatvorí spiace oči.

Súčasťou prvotnej výbavy je 10 doplnkov, ktoré podporujú ich funkcie. BABY born Soft Touch S 9 realistickými funkciami pre veľa zábavy. Pestrá (rolová) hra s BABY born podporuje predstavivosť a preukázateľne podporuje rozvoj sociálnych zručností a hodnôt, ako sú zodpovednosť, komunikácia a empatia. Nevyžaduje žiadne batérie. BABY born Soft Touch Girl ľadová balerína 43 cm so sukňou, plášťom, korčuľami a diadémom.

Určené pre deti od 3 rokov

44 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: