Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Bábika Corolle Miss Rose 25 cm od 0 mes

29,99 €

Pekná bábika s jemnými detailmi sa k vášmu dieťatku pritúli a upokojí ho vďaka vanilkovej vôni, ale aj tým najjemnejším materiálom. 

Množstvo
skladom

Detská bábika Corolle je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu. Zaručene poteší každú malú mamičku, bábika je 25 cm dlhá. Táto výnimočná bábika Babipouce Floral Bloom má asymetrickú tváričku s modrými očkami, ktorá pôsobí ľudsky a od prvej chvíle si získa srdce vášho bábätka.

Mäkká bábika s dôkladne prepracovanými detailmi, je oblečená v tmavoružovom pyžamku s jemnými detailmi sa k vášmu dieťatku pritúli a upokojí ho vďaka vanilkovej vôni, ale aj tým najjemnejším materiálom. Miss Pink Corolle's Flowers je mäkká, prítulná bábika pre najmenších. Bábika má oblečené ružové šaty s kvetinovými rukávmi a čiapkou, vyrobené z úžasne mäkkej látky. Detská bábika je vysoká 25 cm a vyplnená mäkkou výplňou. Iba tvár je vyrobená z pružného vinylu. Bábiku je možné prať v práčke.

Nádherná kombinácia pastelových farieb, veselé modré očká, realisticky pôsobiaca tvárička a ideálna veľkosť vytvoria najlepšiu priateľku vášho bábätka už od narodenia. Prvá hračka pre Vaše dieťatko, vyrobená z dielne francúzskej značky Corolle.

Určené pre deti od narodenia

501br01008
2 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: