Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Stavebnica rodinný dom Peppa Pig s figúrkami

45,99 €

Rozprávkový motív prasiatka menom Peppa, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každé dievčatko. 

Množstvo
Vypredané

Stavebnica Peppa Pig domček s figúrkami

Stavebnica Peppa Pig  je zábavná hra, ktorá je špeciálne prispôsobená potrebám malých detí. Kocky sú kompaktne s lego Duplo. Rozprávkový motív prasiatka menom Peppa, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každý malý chlapček aj dievčatko. Z kúskov skladačky sa dá postaviť krásny  domček, v ktorom bývajú 3 postavičky, deti si môžu vymyslieť vlastné originálne príbehy s prasiatkom. Stavebnica pre deti má spolu 86 kusov, jednotlivé kocky do seba všelijako zapadajú, možností na stavanie a vymýšľanie je veľa.

Peppa Pig, malé prasiatko z populárneho televízneho seriálu, je živé, zvedavé a vynaliezavé. Miluje dobrodružstvo a rád zažíva nové veci. Najradšej však má  blatisté kaluže a po každom daždi s nadšením skáče cez kaluže. Po všetkých týchto zážitkoch zakončí deň v Dedovom dome. Na troch úrovniach je veľa čo objavovať: kuchyňa na prízemí, spálňa na 1. poschodí a malé podkrovie. Peppa a jeho malý brat tiež radi pomáhajú svojim starým rodičom so záhradou vo veľkej priľahlej záhrade.

Veľká hracia súprava BIG-Bloxx Peppa Pig sa skladá z 86 častí. Sada obsahuje tri postavy: Dedko Prasa, Peppa a jeho brat. Veľký dom rodinný Peppa možno rýchlo zostaviť pomocou montážneho návodu. Dom je možné rozšíriť o ďalšie hracie sady zo série BIG-Bloxx Peppa Pig.

BIG-Bloxx sú vhodné pre deti vo veku od 18 mesiacov do 5 rokov a sú kompatibilné so známymi hernými kúskami. Stavebné bloky sa dajú ľahko vyčistiť vďaka vysoko kvalitnému plastu.

Stavebnicové prvky sú vyvinuté a vyrobené pre malé detské ručičky. Dokonalá hračka, ktorá vyvíja detské zručnosti.

Zahrajte  sa a podporte motorické schopnosti, zručnosť a tvorivosť u detí. V PlayBIG sa stretne Peppa Pig so svojimi kamarátmi.

Perfektná hračka pre malých staviteľov!

Všetky stavebné sady sú použiteľné s Duplo-stavebnými kockami

Vďaka skvelému spracovaniu plastových kociek sa môžu ľahko očistiť.

Určené pre deti od  1,5 roka do 5 rokov

400A4943571531W

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: