Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -10,00 €

Stavebnica Peppa Pig rodina v domčeku

45,99 € Zľava 10,00 €
55,99 €

Rozprávkový motív prasiatka menom Peppa, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každý malý chlapček aj dievčatko. 

Množstvo
Vypredané

Stavebnica Peppa Pig rodina v domčeku

Stavebnica Peppa Pig  je zábavná hra, ktorá je špeciálne prispôsobená potrebám malých detí. Kocky su kompaktne s lego Duplo. Rozprávkový motív prasiatka menom Peppo, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každý malý chlapček aj dievčatko. Z kúskov skladačky sa dá postaviť krásny žiarivo žltý domček, v ktorom bývajú 4 postavičky, deti si môžu vymyslieť vlastné originálne príbehy s prasiatkom. Stavebnica pre deti, jednotlivé kocky do seba všelijako zapadajú, možností na stavanie a vymýšľanie je veľa.

Moderná 86-dielna stavebnica obsahuje 4 figúrky prasiatok a kvalitné dieliky na stavbu 3-poschodového domčeka s podkrovím. Na prízemí domčeka je pre figúrky pripravená kuchynská zóna s jedálenským stolíkom, na prvom poschodí sa nachádza spálňa a v podkroví kúpeľňa a izbička s počítačom. Štýlový domček prinesie deťom veľa radostných chvíľ pri hre s rodinkou obľúbených prasiatok.

Stavebnicové prvky sú vyvinuté a vyrobené pre malé detské ručičky. Dokonalá hračka, ktorá vyvíja detské zručnosti.

Zahrajte  sa a podporte motorické schopnosti, zručnosť a tvorivosť u detí. V PlayBIG sa stretne Peppa Pig so svojimi kamarátmi.

Perfektná hračka pre malých staviteľov!

Všetky stavebné sady sú použiteľné s Duplo-stavebnými kockami

Vďaka skvelému spracovaniu plastových kociek sa môžu ľahko očistiť.

Určené pre deti od  1,5 roka do 5 rokov

111.57078

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: