Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Lego Harry Potter 75981 Adventný kalendár

35,99 €

Oslávte 24 dní čakanie na Vianoce - s fantastickými prekvapeniami, ktoré vás čakajú v kalendári LEGO Harry Potter Vianočný kalendár ! 

Množstvo
skladom

Lego Harry Potter  Adventný kalendár 

Otvorte nové dvere každý deň a zistite, čo sa tam skrýva. 

Osláv Vianoce v čarodejníckom svete s magickým Adventným kalendárom LEGO® Harry Potter™. V každom z 24 políčok je iný darček s tematikou LEGO Harryho Pottera. Počas toho, ako sa blíži očakávaný veľký deň, si deti môžu stvárňovať scény z filmov Harry Poter s témou šťastných sviatkov. Stavebnica prináša inšpiráciu pre hry plné predstavivosti nielen počas Vianoc.

Deti môžu skombinovať 24 darčekov z adventného kalendára a zahrať sa s nimi na obľúbené scénky z filmov Harry Potter a vymyslieť si vlastné dobrodružstvá. Kalendár obsahuje minifigúrky Harryho Pottera, Hermiony Grangerovej, Rona Weasleyho, Padmy Patilovej, Parvati Patilovej a Čcho Čchangovej, ako aj zostaviteľný model kočiaru školy Beauxbaton či jedálenský stôl s ľadovým hradom uprostred.

Široká škála LEGO Harry Potterov modelov a súprav fanúšikom tejto série ponúka nekonečnú nápaditú zábavu a tvorivé výstavné kúsky.

Pripravte fanúšikov edície LEGO® Harry Potter™ na Vianoce s týmto úžasným adventným kalendárom LEGO Harry Potter (75981)! Z každým z 24 okienok sa ukrýva iná hračka zo série Harry Potter. Deti si ich môžu postaviť, zahrať sa s nimi a napokon ich vystaviť.

Kalendár obsahuje minifigúrky Harryho Pottera, Hermiony Grangerovej, Rona Weasleyho, Padmy Patilovej, Parvati Patilovej a Čcho Čchangovej, ako aj zostaviteľný model kočiaru školy Beauxbaton či jedálenský stôl s ľadovým hradom uprostred.

A čím sú Vianoce bližšie, tým viac hračiek deti majú na inscenáciu vianočných scén z Rokfortu vrátane honosného vianočného plesu!

Tento kúzelný adventný kalendár je tým dokonalým predvianočným darčekom pre deti staršie ako 7 rokov. Obsahuje 24 prekvapení, takže zábava inšpirovaná filmami Harry Potter™ potrvá po celý rok.

24 darčekov zo série Harry Potter™ ukrytých v adventnom kalendári možno postaviť spolu s inými originálnymi LEGO® súpravami a LEGO kockami a užiť si tak tvorivé stavanie, ktoré sa nikdy nekončí.

Batérie nie sú potrebné. Táto súprava 24 minimodelov je zdrojom praktických a nápaditých hier, takže zábava sa nikdy neskončí!

Pozostáva zo štýlových hračiek zo série Harry Potter™, s ktorými sa fantastické hry pokračujú aj po Vianociach.

LEGO® Harry Potter™ súpravy obsahujú obľúbené postavy, úžasné prvky a známe miesta z populárnych rovnomenných filmov. Sú úžasným darčekom pre každého, kto sa chce zahrať na kúzla z filmu.

LEGO® stavebnice spĺňajú najvyššie normy v odvetví, ktoré zabezpečujú, že všetky kocky sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a oddeľujú. Nie sú na to potrebné žiadne čary!

LEGO® kocky a dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že spĺňajú najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti.

Vek 7+

Súčiastky 335

2 položky

Tabuľka dát

Téma
Harry Potter

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: