Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Harry Potter - Sirius figúrka

35,99 €

S bábikou Sirius Black si deti môžu pretvárať obľúbené chvíle alebo vytvárať vlastné vzrušujúce príbehy, ktoré majú autentický vzhľad na obrazovke a prútik, ktorý vyzerá presne ako Siriusov prútik vo filme!

Množstvo
3-7 dní

Harry Potter - Sirius figúrka

Fanúšikovia Harryho Pottera™ môžu prežiť ikonické okamihy filmu s bábikami inšpirovanými ich obľúbenými postavami. Táto bábika Sirius Black™ má jeho charakteristický vzhľad z filmového plátna a repliku jeho prútika. Vďaka celkom 11 kĺbom môže táto bábika zaujať nekonečné pózy pre akčnú hru a dynamické predvádzanie.

Vyzerá rovnako ako vo filmovej sérii Harry Potter a je oblečený v jeho klasickom vzhľade. Táto bábika s priemerom 25 cm obsahuje skutočné detaily filmu, Jedenásť „kĺbov“ v krku, ramenách, bedrách, kolenách, lakťoch a zápästiach je pripravený na akčné hry a pózy! 

Fanúšikovia a zberatelia si túto zberateľskú bábiku inšpirovanú charaktermi veľmi radi užijú. Všetci traja dobrí priatelia každý rok sa zúčastnia vo vzrušujúcich dobrodružstvách, ktoré môžete sledovať aj vo filme Harry Potter a tajomná komnata. 


Určené pre deti od 3 rokov

Tabuľka dát

Téma
Harry Potter

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: