Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Big Pieskovisko štvorlístok s plachtou 112x112 cm

56,99 €

Detské pieskovisko Vario je nádherný záhradný doplnok a hračka na leto v jednom. 

Množstvo
skladom

Pieskovisko BIG-Vario je možné na záhrade postaviť niekoľkými jednoduchými krokmi a ponúka dostatok vnútorného priestoru pre deti od jedného roka. Vďaka zakrivenému tvaru a štyrom okrúhlym výčnelkom je hranie v robustnom pieskovisku od spoločnosti BIG veľmi zábavné. Široké a pohodlné sedadlá s výškou sedadla 18 cm a zaoblenými rohmi všetkých komponentov zaručujú maximálnu bezpečnosť. Plastový materiál odolný voči poveternostným vplyvom, odolný voči poveternostným vplyvom a UV stabilizovaný zaručuje dlhú životnosť a umožňuje ľahké a hygienické čistenie. Vďaka svojmu neutrálnemu farebnému prevedeniu vo svetlej a tmavozelenej farbe sa pieskovisko BIG-Vario perfektne hodí do každej záhrady.

Priložená plachta vyrobená z nylonového materiálu chráni pred kontamináciou zvieratami a nečistotami. V niekoľkých jednoduchých krokoch sa dá pripevniť k pieskovisku pomocou integrovanej gumičky.

Ak počas vašej zimnej dovolenky zmizne slnko, pieskovisko BIG-Vario sa dá ľahko demontovať vďaka zásuvnému systému. Jednotlivé komponenty je možné navzájom ukladať do seba a tým šetriť miesto.

Detaily:

Stojace puzdro v modulárnom prevedení s veľkou hracou plochou vrátane krytu

Ľahko sa skladá a odkladá

Pohodlné široké sedadlo (DxŠ): 16,5 x 33 cm

Rozmery: 112 x 112 x 18 cm

Vek: od 12 mesiacov

15 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: