Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Fisher price lehátko 3 v 1 Dažďový prales

69,99 €

Tri rôzne pozície umožňujú prispôsobovať lehátko vývoju dieťatka v prvom roku života.

Množstvo
Vypredané

Fisher price lehátko 3 v 1 Dažďový prales Novinka 2014

Hojdacie kresielko - lehátko – hojdačka z novej kolekcie Rainforest od Fisher Price. Tri rôzne pozície umožňujú prispôsobovať lehátko vývoju dieťatka v prvom roku života. Používa sa ako ležadlo pre najmenšie bábätká, sedátko a hojdacie kresielko pre deti do 18 kg.

Je na ňom pripevnená hrazdička s hračkami veselých farieb vyrobených z materiálu vhodného na hryzanie

Dieťatko sa bude cítiť pohodlne a bude sa ohromne baviť.

V prvej  fázy sa lehátko sklopí a hračky sú zavesené na hrazdičke nad dieťaťom, aby mohli stimulovať zrak veselými farbami a vzormi. 

V druhej fázy: Hrazdička s hračkami sa zloží a hračky sa umiestnia na dosah ručičiek dieťaťa, tak sa rozvíja zmysel pre hmat.
Lehátko je tiež  perfektné miesto na kŕmenie - stačí vysunúť zarážky hojdania a operadlo do polohy na sedenie.

Lehátko je možné nastaviť do dvoch polôh: stabilný (ideálne pre kŕmené) a pohyblivá. Textilný materiál je príjemný na dotyk, hračky sú zavesené nad hlavou dieťaťa ato spôsobí, že sa dieťa bude baviť a Vy nájdete chvíľku pokoja a odpočinku! Ale čo neskôr, keď je dieťa už väčšie? Žiadny problém, staršie deti v ňom môžu tiež sedieť trebárs aj bez zapnutých pásov. Môžu sa sami hojdať, prehliadať knižky alebo si kresliť.

V lehátku môžete malé položiť ku spánku - stačí operadlo sklopiť a samozrejme zapnúť bezpečnostné pásy, zapnúť funkciu jemných vibrácií a namontovať držiak s hračkami. Môžete tiež uvoľniť blokády pri zemi - vtedy získate ešte možnosť pohojdať dieťa. 

Umývateľný poťah sa dá prať v pračke na 30°C.

Sedátko možno použiť od narodenia až do 18kg.

Potrebná je jedna batéria typu D - batérie nie sú súčasťou balenia.

Výrobca Fisher  Price

 

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: