Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Mattel Barbie Šatník snov s bábikou

79,99 €

Barbie® šatník snov je splneným snom všetkých milovníčok módy! Si pripravená odhaliť, čo šatník ukrýva?

Množstvo
skladom

Barbie® šatník snov je splneným snom všetkých milovníčok módy! Si pripravená odhaliť, čo šatník ukrýva?

Vnútri šatníka na teba čaká herná plocha a dostatok úložného priestoru pre bábiku Barbie® a viac ako 25 jej vecí, doplnkov a oblečkov. Nechýba samozrejme ani skrinky, poličky alebo šatníková tyč. V šatníku nájdeš aj pracovný priestor s počítačom a dostatok priestoru pre vystavenie svojich modelov a súkromné ​​módne prehliadky.

V šatníku nájdeš štyri kompletné outfity vrátane doplnkov. Trendy oblečenie pre bežný deň, róbu na červený koberec, pracovné obliečok a obliečok na potápanie vrátane okuliarov a plutiev. Akonáhle bude čas sa s hraním rozlúčiť, všetko jednoducho zlož späť do šatníka. Vezmi šatník všade so sebou a uži si veľa zábavy plnú módy!

Skrinka snov Barbie inšpiruje deti k vytváraniu nekonečných vzhľadov a príbehov, ktoré ich sprevádzajú! Táto moderná ružová skriňa sa otvára do šírky , má viac ako 10 úložných priestorov a funkcií - otočný stojan na oblečenie, zrkadlo v celej dĺžke a priestor na pracovnom stole. Súčasťou je bábika Barbie spolu s viac ako 25 módnymi programami a doplnkami. 

Rozmer balenia: 57 x 34 x 15 cm

Vek: 3+

4 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: