Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Mattel Barbie Adventure princezná a kôň so svetlami a zvukmi

79,99 €

Na Barbie čaká úžasné dobrodružstvo! Pridaj sa k nej a užite si spolu kopu dobrej zábavy!

Množstvo
Vypredané

Barbie Princess Adventure Princezná a kôň so svetlami a zvukmi

Táto kolekcia je inšpirovaná obľúbeným filmom Princess Adventure , ktorý vznikol na motívy populárneho seriálu Barbie ™ Dreamhouse Adventures

Zažite spolu s bábikou Barbie a jej vysnívaným koňom zábavu pri jazde na koni. Bábiky Barbie a hračky inšpirované dobrodružstvom Barbie Princezná transportujú mladých snívateľov do ďalekej krajiny, kde vládne predstavivosť a dobrodružstvo. Barbie bude dokonalá so svojím koňom! S tromi originálnymi skladbami od Barbie Princess Adventure, s viac ako 25 kombináciami svetla a zvuku a realistickými akciami, ako sú strhujúce a vzpínajúce sa hry, inšpiruje Barbie koníka pre nekonečnú fantazijnú zábavu. Existuje niekoľko spôsobov, ako aktivovať jej vlastnosti: dotknite sa diadému koňa, aby ste videli, ako sa rozsvietia kopyta, diadém a uzda. Alebo stlačte tlačidlo pri chvoste a nakloňte ju dozadu na zadné nohy, čím aktivujete magickú svetelnú show, zahrajte si pieseň a uvidíte jeho tanec spolu s melódiou! Kolená bábiky Barbie sa ohýbajú, aby mohla skutočne sedieť v ružovom sedle, vkĺzli nohy do strmeňov a cválala do dobrodružstva. S bábikami a hračkami inšpirovanými Barbie Princess Adventure môžu deti nasledovať Barbie a jej priateľov, keď sa vydávajú na cestu.

Bábika Barbie® je oblečená pre dobrodružstvo v modrej sukni pre princeznú, iskrivom top, topánkach a diadéme. Ohnite nohy a posuňte ju do sedla.

Koník sa vie skutočne pohybovať a dokonca vydáva aj zvuky a svieti.

Stlač jeho čelo a sleduj, ako začne pokyvovať hlavou, rehotať alebo sa pohybovať do rytmu pesničiek z filmu Princess Adventure.

Deti budú mať radi snívanie o svojich vlastných kráľovských dobrodružstvách, pretože keď si dievča hrá s Barbie, predstaví si všetko, čím sa môže stať! Deti môžu zbierať ďalšie bábiky a hračky Barbie Princess Adventure na hranie príbehov v celom kráľovstve.

Bábika nemôže stáť sama. Farby a dekorácie sa môžu líšiť.

Určené pre deti od 3 rokov

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: