Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Fisher-Price materská škôlka Little People Babies

39,99 €

S hernou súpravou Little People môžu batoľatá predstierať, že sú ako vy a starať sa o svoje malé bábätká. 

Množstvo
4-6 dní

S detskou hernou sadou Fisher Price Little People môžu batoľatá napodobňovať svojich rodičov a starať sa o svoje malé deti. Môžu kŕmiť deti, meniť plienky, upokojovať ich, pomáhať im zaspať a samozrejme sa s nimi hrať - možnosti hrania rolí sú nekonečné. A najlepšie zo všetkého je, že celá sada sa zloží, aby vyzerala ako taška na plienky. Hracie časti je možné ľahko uložiť dovnútra, aby ich bolo možné vziať kamkoľvek. Tam, kde prichádza vývoj: Jemné motorické zručnosti: Uchopenie a pohyb postavy a hracích figúrok zvyšuje obratnosť a oko dieťaťa

Empatia: Keď sa deti starajú o svoje vlastné deti, učia sa pochopiť, aké dôležité je byť priateľský a milovať s ostatnými.

Imaginácia: Vďaka ľahko ovládateľným herným dielom môžu batoľatá využívať svoju fantáziu a vytvárať si svoje vlastné príbehy!

Obsah: 2 detské postavičky a 3 odnímateľné hracie prvky Skladajú sa, aby vyzerali ako taška na plienky. Stlačením tohto tlačidla môžete hojdať deti v ich postieľke

Môže meniť plienky vášho dieťaťa, kŕmiť ho fliaš a hrať sa s ním na mäkkej podložke

Dodáva sa s 2 figúrkami bábätiek a 3 odnímateľnými hracími dielikmi. Všetko je uložené vo vnútri pre jednoduchú hru so sebou!

Vek: od 18 mesiacov

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: