Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Stavebnica Peppa Pig železnica s vlakom a domčekom + 2 figúrky

59,99 €

Rozprávkový motív prasiatka menom Peppa, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každé dieťatko. 

Množstvo
3-5 dní

Stavebnica Peppa Pig železnica s vlakom a domčekom + 2 figúrky

Stavebnica Peppa Pig  je zábavná hra, ktorá je špeciálne prispôsobená potrebám malých detí. Kocky sú kompaktne s lego Duplo. Rozprávkový motív prasiatka menom Peppa, ktoré najmenšie deti zabáva v televízii už niekoľko rokov zaručí, že túto rozprávkovú skladačku bude milovať každý malý chlapček aj dievčatko. 

Malé prasiatko z obľúbeného televízneho seriálu, je živé, zvedavé a nápadité. Miluje dobrodružstvo a rada zažíva nové veci. K tomu samozrejme patrí aj cestovanie a spoznávanie nových miest. Aké praktické je, že dedko Peppy a Schorsch má svoj vlastný vlak, ktorý môže každý použiť na objavovanie veľkého Peppovho sveta spolu.

Populárny parný vlak, ktorý sa skladá z elektrickej lokomotívy a dvoch veľkých prívesov, je teraz k dispozícii aj ako stavebnica a je možné ho dokonale rozšíriť o ostatné produkty BIG-Bloxx Peppa Pig. Malí fanúšikovia populárneho televízneho seriálu teda môžu pre Peppu vybudovať celý herný svet. Súprava vlaku Peppa Pig Train sa skladá z 59 častí, vrátane dvoch herných figúrok dedka a Peppy prasiatka, a tiež mimoúrovňovej križovatky so závorou. Veľký kruh koľajníc zaistí, že sa nestratia ani dedko a Peppa. Na príjazd a odjazd je k dispozícii staničná budova.

Stavebnica má bohatú sadu 46 dielikov, vďaka ktorým si dokážu poskladať oválnu vláčikodráhu s rušňom s 2 vozňami, železničný domček, priecestie s rampami, signalizáciou a veľkú radosť budú mať aj z 2 figúrok prasiatok - rušňovodič a cestujúci. Lokomotíva vydáva zvuky, funguje na 3 batérie typu AA/LR6 (nie sú súčasťou balenia).

Stavebné bloky sú vhodné pre deti vo veku od 18 mesiacov do 5 rokov a sú kompatibilné so známymi hracími figúrkami. Vysoko kvalitný plast uľahčuje čistenie.

Vďaka skvelému spracovaniu plastových kociek sa môžu ľahko očistiť.

Určené pre deti od  1,5 roka do 5 rokov

400b4943r571548

Tabuľka dát

Téma
Film a TV

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: