Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

L.O.L. Surprise! česacia hlava OMG Miss Independent

48,99 €

Teraz si každá malá stylistka môže plniť svoje sny o svojom vlastnom kaderníckom salóne!

Množstvo
Vypredané

 To je skvelý návrh pre dievčatá, ktoré milujú styling a prichádzajú s rôznymi účesmi. Očarujúce modelkou je bábika Miss Independent známa z LOL Surprise OMG Rozbaľte až 30 prekvapenie, vrátane rôznych gúm, spôn, sponiek do vlasov, hrebeňov a šperkov, ktoré je možné a kombinovať a tak vytvárať nespočet účesov na hlave MI Vytvárajte nové štýly a účesy pre nekonečnú zábavu . Vytvárajte účesy podľa vlastného vkusu. Do svojej zbierky môžete tiež pridať stylingové hlavu - bábiku OMG Candylicious (predáva sa samostatne, v závislosti od dostupnosti).

Obsah sady a funkcie:

Stylingová hlava - bábika OMG Independent s úžasnými rysmi, štylizovaný účes

Stylujte a zdobte doplnky

Vybaľte až 30 prekvapení sa sadou LOL Surprise OMG

Základňa sa otáča pre jednoduchý styling

Zásuvka pre uloženie príslušenstva

Medzi doplnky: rôzne typy gumičiek, "krúžky" na vlasy, príčesky, hrebeň a ďalšie.Rozbaľ 30 prekvapení a najunikátnejší spôsob úpravy a úpravy vlasov s novou stylingovou hlavičkou LOL Surprise OMG Miss Independent.

Stylingová hlava obsahuje nalepovacie vlasové kúsky s nádhernými kučerami vo viacerých farbách, ktoré je možné kombinovať a kombinovať tak, aby vytvorili nekonečné štýly. 

Vysuňte predný panel, aby ste odhalili svoju stylingovú hlavu, a potom vyklopením obalu odhaľte vlasové kúsky a doplnky, aby ste si prispôsobili vzhľad slečny Independent.

(1) Pridajte vlasové kúsky Mix & Match

(2) Štýl pre nekonečný divoký vzhľad

(3) Doplňte pomocou dodávaného vlasového príslušenstva pre extra glam. Zahŕňa všetko, čo deti potrebujú na vytvorenie nekonečného divokého vzhľadu. Deti môžu dokonca pridať vlasy iba na jednu stranu, aby vytvorili bočný zamatovaný glam updo. 

Podstavec stylingovej hlavy sa otáča pre ľahký styling a je vybavený zásuvkou, do ktorej je možné uložiť všetky doplnky, a nalepovacie vlasové kúsky je možné umiestniť do obalu pre ľahké skladovanie.

Zbierajte obe nové postavy OMG Styling Head: Miss Independent a Candylicious.

Určené pre deti od 5 rokov

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: