Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Paw Patrol - Zberateľské kovové autíčka 6ks Race Rescue

35,99 €

Tlapková patrola je pripravená v prípade núdze závodiť vo svojich vozidlách Ready Race Rescue True Metal!

Množstvo
Vypredané

Paw Patrol - Zberateľské kovové autíčka 6ks

Pretekajte sa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým s vozidlami PAW Patrol Race Rescue! Táto závodná darčeková sada obsahuje šesť kovových vozidiel v mierke 1:55 vrátane exkluzívnych verzií závodných automobilov Chase a Marshalla. S autentickými detailami a grafikou, skutočnými pracovnými kolesami a kovovým tlakovým odliatkom vyzerajú vozidlá  rovnako ako klasické záchranné vozidlá PAW Patrol z hitovej televíznej show! S toľkými vozidlami PAW Patrol True Metal, ktoré môžu zbierať od klasických po mocné šteniatka, a super radami si môžu deti vychutnať všetky svoje obľúbené šteňatá!

Vďaka originálnym detailom, grafike, pracovným kolesám a kovovému materiálu tlakového odliatku sú vozidlá True Metal v mierke 1:55 zahrnuté v tejto sade rovnako ako klasické záchranné vozidlá PAW Patrol z hitovej televíznej show!

Táto sada je skvelým darčekom pre narodeniny a špeciálne príležitosti a je perfektným štartovacím balíkom pre všetkých zberateľov PAW Patrol.

Tlapková patrola je pripravená v prípade núdze závodiť vo svojich vozidlách Ready Race Rescue True Metal!  S autentickými detailmi a grafikou, spojlermi, pracovnými kolesami a liatym kovom sú závodné autá True Metal pripravené na akciu! Zatlačte vozidlá ručne alebo ich rozstreľte vpred a vyrazte za vysokorýchlostným dobrodružstvom!

Každé šteňa nosí závodné oblečenie a je formované do vozidla s ušami, ktoré sa chvejú vo vetre, keď šteňa smeruje na núdzovú situáciu. Race Gift Set je skvelým darčekom k narodeninám alebo k sviatku a je perfektnou štartovacou sadou True Metal pre zberateľov Paw Patrol. Vďaka zbernému plagátu, ktorý je súčasťou každého balenia, môžu deti ľahko sledovať svoju zbierku True Metal. Staňte sa záchrancom v prípade núdze s darčekovým setom True Metal Paw Patrol Ready Race!

Mierka: 1:55

Vek: od 4 do 8 rokov



0778t9882824m72

Tabuľka dát

Téma
Paw Patrol

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: