Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Schleich Horse Club - Adventný kalendár kone 2022

29,99 €

Každý deň odkrývajte zvieratká z konského prostredia a ďalšie príslušenstvo. Vianočný kalendár Kone, ktorý obsahuje 24 prekvapení, skráti deťom čakanie na Vianoce. 

Množstvo
skladom

Schleich Adventný kalendár kone Horse Club 2020

Kalendár má 24 veľkých prekvapení pre milovníkov koní! S magickým kalendárom budete čakať na Vianoce. Kalendárik má 24 prekvapení skrytých za dverami adventu, ktoré čakajú na objavenie. Exkluzívne figúrky Schleich k dispozícii len v adventnom kalendári Svet koní.

HORSE CLUB vznikol, keď dievčatá našli drevenú truhlicu plnú záhad. Rovnako ako HORSE CLUB Hannah otvoríte svet prekvapení s každým otvorením dverí v adventnom kalendári HORSE CLUB. Každé očíslované dvere v adventnom kalendári HORSE CLUB 2022 obsahujú špeciálne prekvapenie. Tohtoročný kalendár obsahuje dve figúrky koní a celkovo 24 doplnkov HORSE CLUB na zostavenie vašej zbierky. Piknikové koše a jablká, potreby na úpravu a miniatúrne zvieratká – v každej krabici je niečo špeciálne!

Adventný kalendár na rok 2022 obsahuje dvoch hračkárskych koníkov, štyri miniatúrne zvieratká, figúrku človeka a 17 zábavných doplnkov na zostavenie vašej zbierky HORSE CLUB.

Uzdy a ohlávky, kefy a hrebene – v každej škatuľke je prekvapenie!

Užite si 24 dní darčekov s tematikou koní počas týchto sviatkov so schleich®.

Každá hračka v adventnom kalendári obsahuje nádherné detaily a realizmus, vďaka ktorým sú hračky schleich® známe po celom svete.

Každý kus sa vyznačuje vysoko kvalitným remeselným spracovaním, vďaka ktorému sú hračky a súpravy schleich® známe po celom svete.

Obsah: 2x kôň, 2x jablká, 2x kuriatka, 1x kosť pre psa, 1x ľudská figúrka, 1x uzdečka, 1x vedierko, 1x čučoriedkový koláč, 1x sedlo, 1x pohár, 1x šteniatko, 1x kari hrebeň, 1x miska pre psa, 1x box na srsť, 1x veverička, 1x kefa, 1x ohlávka, 1x kopýtko, 1x deka pre koňa, 1x jablkový koláč, 1x piknikový kôš

Vek: od 5 - 12 rokov



55555555 položky

Tabuľka dát

Téma
Schleich figúrky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: