Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -14,00 €

Aquaplay Veľký prístav so žeriavom v kufríku

45,99 € Zľava 14,00 €
59,99 €

Zoznámte sa Aquaplay! Vodná dráha AquaPlay LockBox je úžasná vodná hračka, s ktorou sa vaše deti nielen fantasticky zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí. 

Množstvo
skladom

Aquaplay Veľký prístav so žeriavom v kufríku

Vodná dráha AquaPlay Lake je fantastická vodná hračka najvyššej švédskej kvality. Vodná dráha AquaPlay LockBox je úžasná vodná hračka, s ktorou sa vaše deti nielen fantasticky zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí. Keď si dieťa vodnú dráhu poskladá, jednoducho do nej napustí vodu a veselá hra sa môže začať. Je vhodná pre všetky deti od 3 do 7 rokov. LockBox obsahuje niekoľko originálnych doplnkov na zábavné hry: postavičku hrošík Wilma, vodné koleso, kontajnerovú loď, autíčko, žeriav na prenášanie nákladu a priehradu s vodnou pumpou. Vodná pumpa slúži na presun vody zo spodnej časti vodnej hry do priehrady, ktorá sa dá potom otvoriť a vypustí náklad v podobe loďky do ďalšej časti dráhy. Pumpa do vodnej hry sa dá dokúpiť ako náhradný diel, aby malo každé dieťa svoju vlastnú pumpičku na veselú hru. 

Premyslené detaily a rôzne možnosti na hru robia z AquaPlay jednu z najzábavnejších hračiek pre najmenšie deti. Vodná hra pre deti sa jednoducho skladá pomocou konektorov a gumeného tesnenia. Výbornou vlastnosťou AquaPlay LockBox je, že je to jeden veľký kufrík, ktorý sa dá jednoducho zložiť a zobrať so sebou aj na výlet či dovolenku. Je vyrobená z odolného a ekologického plastu. Deti prihre s vodným kanálom pozorujú pohyb loďky vo vode, prenášajú náklad pomocou žeriavu, víria vodu pomocou vodného kolesa a vodnou pumpou prepravujú loďku z jedného miesta na druhé. Výška vodnej hry je 22 cm, jej rozmery sú 85*65*22 cm.


Určené pre deti od 3 rokov

3 položky

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii: