Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -15,00 €

L.O.L. Surprise - Studio L.O.L. Prekvapenie Movie Magic Studios

80,99 € Zľava 15,00 €
95,99 €

LOL Surprise Studio OMG Movie Magic ponúka viac ako 70 prekvapení vrátane 12 bábik LOL, zeleného plátna, doplnkov a všetkého, čo potrebujete na vytvorenie vlastného filmu LOL Surprise. Stačí povedať "Akcia!"

Množstvo
skladom

LOL Surprise predstavuje súpravu Movie Magic Studios. Hrajú kráľovné veľkej obrazovky vo veľkom štýle. Z tohto veľkého balenia sa stáva filmové štúdio s rôznymi súpravami. 4 rôzne miestnosti umožnia dievčatku vytvárať úžasné príbehy. 12 bábik vrátane dvoch bábik OMG, 6 bábik LOL Surprise, 2 domácich miláčikov a 2 sestier Lil Sisters tvoria jedinečné obsadenie každého filmu. Každý z nich má svoj jedinečný štýl a doplnky a vyzerá skvele. K dispozícii je tiež kino, kde môžu bábiky pozerať filmy.

Vaše dieťa si užije skvelú súpravu LOL Surprise! OMG Movie Magic Studios. Veľké filmové štúdio skrýva množstvo prekvapení, ktoré treba objaviť. Každá bábika má oblečenie inšpirované rôznymi filmovými žánrami, vďaka čomu budú dokonale ladiť s kulisami, ktoré sú v ateliéri. Scény ako vesmírne laboratórium alebo bar priamo z westernov tu urobia výnimočné filmové diela. Priložené 3D okuliare vám pomôžu objaviť ešte viac prekvapení.

PRIPRAVENÝ NA FILM – Umiestnite mobilný telefón na statív a bábiky s úžasnými funkciami, upravenými vlasmi a úžasným vzhľadom v oblečení a doplnkoch inšpirovaných filmom sú pripravené začať natáčať najnovší film.

ZÁŽITEK 3D ROZBALENIA - Pripravte sa na novú súpravu filmov a vychutnajte si super zážitok z rozbaľovania 3D s LOL Surprise OMG Movie Magic Studios. Balíček sa zmení na filmové štúdio so 4 scénami pre vaše obsadenie

 
35051576I532
4 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: