Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -5,00 €

L.O.L. Surprise OMG ReMix Veľká ségra Lonestar

39,99 € Zľava 5,00 €
44,99 €

Lol Surprise OMG remix Veľké ségry milujú módu, majú skvelé česatelné vlásky a vlastný štýl. Každá počúva inú hudbu a podľa toho štýlovo vyzerá. Balenie obsahuje nové outfity a doplnky, ktoré doladia osobitý štýl každej Veľkej ségry.

Množstvo
skladom

Rozbaľ 25 skvelých prekvapení s úžasnými L.O.L. Surprise! OMG remix Veľké ségry milujú módu, majú skvelé česatelné vlásky a vlastný štýl. Každá počúva inú hudbu a podľa toho štýlovo vyzerá. Balenie obsahuje nové outfity a doplnky, ktoré doladia osobitý štýl každej Veľkej ségry.

Módna bábika OMG Remix Lonestar s 25 prekvapeniami. Lonestar je štýlové vidiecke dievča v klobúku cowgirl a s ostrohami, má ohromujúce detaily, krásne upravené vlasy a svoj vlastný štýl cowgirl. Je staršia sestra obľúbeného fanúšika LOL Surprise! Lineová tanečnica a je pripravená na vrcholný koncert - „Extra Tour“. Potrebuje však vašu pomoc, pretože všetko bolo znova zmiešané! Rozbaľte veľkú hernú nahrávku a prehrajte ju na interaktívnom obale gramofónu. Naozaj hrá country hudbu lonestars súčasť piesne LOL Remix.

Balenie je interaktívne a prehráva muziku.

Obsah balenia: * 1 OMG remix Veľká ségra * 2 outfity * nahrávka * 25 prekvapenie

1 L.O.L. Surprise bábika

Zozbieraj všetky Lol bábiky.

Určené pre deti od 6 rokov

 
9999999 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: