Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -10,99 €

L.O.L. Surprise OMG Holiday NYE Queen Fashion bábika

55,00 € Zľava 10,99 €
65,99 €

Bábika NYE Queen je to zberateľská edícia bábiky zo sveta LOL. Sada obsahuje krásnu osvetlenú platformu, ktorá pripomína Disco Guľa.

Množstvo
skladom

Zazvoňte vo sviatočnom období a oslávte nový rok s limitovanou edíciou módnej bábiky LOL Surprise Holiday OMG Collector! Predstavujeme NYE Queen! NYE Queen žije oslavou... Ak sú vo vzduchu konfety, jej topánky sú na tanečnom parkete! Táto kráľovná je od hlavy až po päty zaliata zlatom, vrátane zložitých zlatých stehov na jej móde a luxusných doplnkoch.

Má ohromujúce črty, krásne, upravené vlasy a je vytvarovaná pre množstvo póz. NYE Queen je veľká sestra obľúbeného fanúšika LOL Surprise! postava, NYEQT, a je pripravená usporiadať ultimátnu párty so svojím zúrivým vzhľadom na oslavu Nového roka, ktorý určite ukradne show. Navyše, NYE Queen prichádza na svietiacom stojane, ktorý je s motívom Mesiaca a Disco Ballu a je ideálny na vystavenie! Prémiový darčekový darčekový balíček je ideálnym darčekom pre fanúšikov aj zberateľov.

Sada obsahuje: Exkluzívna módna bábika v limitovanej edícii, luxusné zlaté doplnky, divoké topánky, kefa, svietiaci stojan na bábiky s motívom Mesiaca a Discoa osvetlené pódium, ktoré vyžaduje použitie batérií: 3 x AAA (testovacie batérie sú súčasťou balenia).

Rozmery balenia: 34 x 31 x 13,5 cm

Určené pre deti od 6 rokov 

 
2147483646 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: